De kosten

Een traprenovatie is altijd maatwerk. De prijs van een traprenovatie hangt grotendeels af van het aantal en de breedte van de treden. Een gangbare prijs voor een standaard trap met 12 treden en 1 maal een draai is vanaf 1950 euro voor een smalle trap tot 2150 euro voor een bredere trap (inclusief btw). Deze prijs kan hoger of lager worden afhankelijk van de soort trap en uw wensen.

Een afspraak

Een afspraak kan maandag t/m vrijdag ingepland worden in de avonduren en in het weekend de gehele dag. U wordt dan ook niet belemmerd in uw dagelijkse bezigheden. Wij komen langs wanneer het u schikt. Ideaal toch?

Werkwijze

Tijdens de eerste kennismaking zal uw trap geïnspecteerd worden. Op basis hiervan zullen de mogelijkheden met u worden besproken.  Al de door ons te leveren decors zijn aanwezig zodat u direct kunt zien welke stijl bij u past.

Na dit gesprek ontvangt u een passende offerte voor uw situatie. Uw investering zal volledig ten goede komen aan het kwalitatieve materiaal dat voor uw trap zal worden gebruikt. Wij zijn een specialist zonder dure showroom en vertegenwoordigers. Hierdoor kan een eerlijke prijs worden voorgesteld passend bij uw situatie en budget.

Vervolgens zal er een uitvoeringsdatum worden afgesproken. Wij komen zelfs in het weekend bij u langs! U kunt dan zelf bij de renovatie aanwezig zijn. Dus geen gedoe met sleutels achterlaten of vrij nemen van uw werk.

Uitvoering en oplevering

Tijdens de renovatie doen wij er alles aan om overlast tot een minimum te beperken. Het zaagwerk wordt buiten in een tent gedaan en wij werken alleen met de beste gereedschappen met stofafzuiging.

Aan het eind van de dag wordt alles weer netjes opgeruimd. Uw oude trapbekleding kan door ons worden verwijderd (tegen een kleine meerprijs) en samen met al het bijkomende afval wordt alles netjes voor u afgevoerd. Wij gaan pas weg als u volledig tevreden bent.

Doordat wij met de beste materialen werken zit er standaard 12 jaar garantie op het doorslijten van uw nieuwe overzettreden.