De kosten

Een traprenovatie is altijd maatwerk. De prijs van een traprenovatie hangt grotendeels af van het aantal en de breedte van de treden. Een gangbare prijs voor een standaard trap met 12 treden en 1 maal een draai is vanaf 2725 euro voor een smalle trap tot 2975 euro voor een bredere trap (inclusief btw). Deze prijs kan hoger of lager worden afhankelijk van de soort trap en uw wensen.

Een afspraak

Een afspraak kan maandag t/m vrijdag ingepland worden in de avonduren en in het weekend de gehele dag. U wordt dan ook niet belemmerd in uw dagelijkse bezigheden. Wij komen langs wanneer het u schikt. Ideaal toch?

Werkwijze

Tijdens de eerste kennismaking zal uw trap geïnspecteerd worden. Op basis hiervan zullen de mogelijkheden met u worden besproken.  Al de door ons te leveren decors zijn aanwezig zodat u direct kunt zien welke stijl bij u past.

Na dit gesprek ontvangt u een passende offerte voor uw situatie. Uw investering zal volledig ten goede komen aan het kwalitatieve materiaal dat voor uw trap zal worden gebruikt. Wij zijn een specialist zonder dure showroom en vertegenwoordigers. Hierdoor kan een eerlijke prijs worden voorgesteld passend bij uw situatie en budget.

Vervolgens zal er een uitvoeringsdatum worden afgesproken. Wij komen zelfs in het weekend bij u langs! U kunt dan zelf bij de renovatie aanwezig zijn. Dus geen gedoe met sleutels achterlaten of vrij nemen van uw werk.

Uitvoering en oplevering

Een aantal dagen voor de renovatie komen wij langs om mallen te maken van uw trap. Dit neemt  normaliter 1 tot 2 uren in beslag en kan ook in de avonduren worden gedaan. Met deze mallen wordt uw nieuwe trap al volledig op maat gezaagd in onze professionele werkplaats. Op de dag van de renovatie komen wij dus met uw nieuwe, reeds op maat gezaagde trap bij u langs. Door deze werkwijze kunnen wij het meest tijdrovende en overlast gevende werk, het zagen van alle nieuwe treden bij de klant weghalen en verplaatsen naar onze werkplaats. Dit is prettiger voor de klant en wij werken in onze werkplaats in een geconditioneerde omgeving met de allerbeste gereedschappen. Niet meer zagen in weer en wind bij de klant in de voortuin dus.

Aan het eind van de dag wordt alles weer netjes opgeruimd. Uw oude trapbekleding kan door ons worden verwijderd (tegen een kleine meerprijs) en samen met al het bijkomende afval wordt alles netjes voor u afgevoerd. Wij gaan pas weg als u volledig tevreden bent.

Doordat wij met de beste materialen werken zit er standaard 12 jaar garantie op het doorslijten van uw nieuwe overzettreden.