Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Traprenovatie Friesland ?

Bij Traprenovatie Friesland staat het leveren van kwaliteit en vakmanschap centraal. Het is voor ons een passie om ieder project met succes af te ronden. Doordat u rechtstreeks zaken doet met de vakman is er voor u 1 aanspreekpunt, er zitten geen tussenpersonen tussen. De prijs die u betaald komt volledig ten goede aan de kwaliteit van de renovatie en niet aan vertegenwoordigers, tussenpersonen, dure bedrijfspanden en andere overheadkosten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat wij goedkoper zijn dan de grote bedrijven. Omdat kwaliteit ons visitekaartje is bent u verzekerd dat de vakman uw renovatie met oog voor kwaliteit en detail zal uitvoeren. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Waarom wordt er niet gewerkt met standaardprijzen?

Het is bij traprenovatie niet mogelijk om een standaard prijs te hanteren omdat bijna geen enkele trap hetzelfde is. De prijzen van de traprenovatie zijn afhankelijk van vele factoren zoals hoeveel treden ? breedte van de treden ? open of dichte trap ? wangen wel of niet bekleden ? nieuwe trap leuning en of aanbrengen van led verlichting ? Wel werken wij met vaste prijzen voor de uit te kiezen materialen zodat altijd duidelijk en transparant is hoe de offerte is opgebouwd en hoe de offerteprijs tot stand is gekomen. Het is mogelijk om via de mail een richtprijs bij ons op te vragen voor een standaard traprenovatie als u ons de volgende informatie kunt verschaffen over uw trap: aantal treden? open of dichte trap? rechte, kwart of 2 kwart draai in de trap ? Eventuele verdere informatie over uw trap is altijd welkom. Deze prijs is een richtprijs omdat voor een exacte prijs de treden ingemeten moeten worden.

Hoe lang duurt een traprenovatie?

Een basic traprenovatie waarbij alleen nieuwe overzettreden worden geplaatst kan vaak binnen 1 dag worden afgerond, een volledige traprenovatie duurt anderhalve dag tot 2 dagen afhankelijk van de situatie. Wij vinden kwaliteit belangrijker dan snelheid daarom adverteren wij niet met gegarandeerd in 1 dag klaar. Ook hier staat ontzorging en kwaliteit voorop.

Wat gebeurt er met mijn oude materialen?

Wij verwijderen optioneel voor u de huidige trapbekleding (tegen een kleine meerprijs) en nemen deze en al het bijkomende afval van de traprenovatie uiteraard mee. Na de werkzaamheden ruimen wij alles weer netjes op.

Is mijn trap geschikt voor renovatie?

In principe is  iedere trap geschikt om te renoveren met uitzondering van een ronde spiraaltrap. Treden welke rond lopen zijn niet te bekleden met overzettreden.

Hoe zit het met de garantie?

Omdat wij onze materialen inkopen bij de beste leveranciers kunnen wij een standaard garantie aanbieden van 12 jaar op het doorslijten van de nieuwe overzettreden. Wij werken alleen samen met leveranciers welke al vele jaren werkzaam zijn in de traprenovatie industrie en zichzelf bewezen hebben door alleen producten te leveren van topkwaliteit.

Ik weet niet welke kleur in mijn interieur past.

Wanneer wij bij u langskomen voor een afspraak nemen wij al onze decors  mee. Wij hebben van ieder te leveren decor een voorbeeld van een overzettrede en een stootbord. U kunt ook een combinatie kiezen van overzettreden met een andere stijl stootborden. Kortom, alles is mogelijk. Uw wensen staan centraal.