Neem contact op

Als u meer informatie wilt ontvangen over een traprenovatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Als u een richtprijs wenst te ontvangen voor een traprenovatie, stuur dan alstublieft een duidelijke foto met een goede omschrijving van uw huidige trap zodat wij hiermee een richtprijs voor u kunnen berekenen. Om een richtprijs te kunnen berekenen moeten wij in ieder geval weten uit hoeveel treden uw trap bestaat en hoe vaak er een draai in de trap zit.

In verband met het grote aantal aanvragen welke wij wekelijks ontvangen, vragen wij nu, om het eerste contact via de mail te doen.  Op deze manier kunnen wij efficiënter werken.

LET OP! Wij zitten momenteel helaas helemaal vol gepland. Wij zitten tot eind januari 2022 vol gepland met traprenovaties en tot eind december 2021 vol gepland met vrijblijvende adviesgesprekken. U kunt altijd informatie of een richtprijs aanvragen via de mail, echter door onze volle agenda kan het wat langer duren voor u een reactie op uw mail krijgt.